Στολισμός Γάμου: Δεξίωσης & Εκκλησίας

 
Στην ομορφότερη στιγμή της ζωής σας είμαστε δίπλα σας με τις παροχές του event planner για να σας παρέχουμε κάθε λύση και βοήθεια στην οργάνωση και επιλογή που χρειάζεται για τον στολισμό της εκκλησίας, τον ανθοστολισμό,την νυφική ανθοδέσμη και τον στολισμού του αυτοκινήτου.
Ξεκινώντας από το προσκλητήριο γάμου και την μπομπονιέρα δημιουργούμε νέα μακέτα για το προσκλητήριο της αρεσκείας σας και επιλέγουμε μαζί την μπομπονιέρα γάμου που συμβολίζει το ενθύμιο δώρο που θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας.
 
Ο event planner σχεδιάζει, οργανώνει και υλοποιεί τον στολισμό του γάμου και το πακέτο των κουμπάρων σύμφωνα με τις δικές σας προτάσεις και την εμπειρία του.
Ο στολισμός της δεξίωσης και του κτήματος καθώς και ο στολισμός των τραπεζιών έρχεται να ολοκληρώσει τον στολισμό γάμου σας.
Εμπιστευτείτε τις γνώσεις του event planner και απολαύστε τις στιγμές που θα ζήσετε το δικό σας παραμύθι.

Στολισμός εκκλησίας

Στολισμός δεξίωσης

Με λουλούδια & συνθέσεις από άνθη έρχεται η ομορφότερη δημιουργία στον στολισμό της εκκλησίας. Αψίδες, κεροστάτες, νυφικό μπουκέτο,σταντ με άνθη & υφάσματα, φανάρια & δαντέλες συνθέτουν το παραμυθένιο τοπίο της εκκλησίας για να τελεστεί το μυστήριο του γάμου σας.

Το δικό σας παραμύθι έχει προορισμό την ευτυχία ευχόμαστε από καρδιάς να το ζήσετε.

 

Επιλέξτε τις τελευταίες πινελιές μαγείας & στον χώρο όπου θα γίνει η είσοδος του ζευγαριού, ο πρώτος χορός, η κοπή της τούρτας & η εκδήλωση του γαμήλιου πάρτυ σας.

Είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε & να εκπληρώσουμε τις ιδέες του δικού σας γάμου με συνθέσεις στα τραπέζια δεξίωσης όπου εσείς θα διαλέξετε.

Ζήστε την μοναδικότητα της ημέρας & απολαύστε το γαμήλιο πάρτυ σας αφήνοντάς τον event planner να δημιουργήσει για εσάς.

Γιατί να επιλέξω event planner

 

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να επιλέξετε έναν διοργανωτή γάμου για τον γάμο σας. Ορισμένοι από αυτούς είναι :

  1. Εξοικονόμηση χρόνου: Ο διοργανωτής γάμου θα αναλάβει την οργάνωση και τη διεκπεραίωση όλων των λεπτομερειών του γάμου σας, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο και ενέργεια.

  2. Εξοικονόμηση χρημάτων: Ο διοργανωτής γάμου έχει ευρεία γνώση της αγοράς και μπορεί να σας βοηθήσει να επιλέξετε προμηθευτές και να διαπραγματευτείτε τιμές, βοηθώντας σας να εξοικονομήσετε χρήματα.

  3. Εμπειρία και τεχνική γνώση: Ο διοργανωτής γάμου έχει εμπειρία και τεχνική γνώση στην οργάνωση γάμων, προσφέροντας λύσεις σε προβλήματα και αναλαμβάνοντας τη διαχείριση οποιασδήποτε αναπάντεχης κατάστασης.

 

 

 

4.Προσωπική προσήλωση: Ο διοργανωτής γάμου θα είναι προσηλωμένος στο να κάνει τον γάμο σας να είναι ακριβώς όπως τον έχετε ονειρευτεί. Θα εργαστεί κοντά σας, αναλαμβάνοντας τη διοργάνωση και την εκτέλεση κάθε λεπτομέρειας σε συμφωνία με τις επιθυμίες σας.

5.Μείωση του άγχους: Ο οργανωτής γάμου θα αναλάβει όλο το άγχος και τις ανησυχίες που σχετίζονται με την οργάνωση ενός γάμου, αφήνοντάς σας να απολαύσετε την ημέρα σας χωρίς κανένα άγχος.

Επιλέγοντας έναν διοργανωτή γάμου, μπορείτε να έχετε την ασφάλεια και την ευκολία να ζήσετε μια ξεχωριστή και αξέχαστη ημέρα γάμου, χωρίς το άγχος της οργάνωσης και των λεπτομερειών.

Κάποιες από τις δουλειές μας

Social Media

    Επικοινωνία Εδώ!