Προσκλητήρια βάπτισης

Ξεκινήστε το παραμύθι σας μέσα από το προσκλητήριο, δώστε τα χρώματα & τα σχέδια του θέματος που έχετε επιλέξει & εμείς θα δημιουργήσουμε από την αρχή κάτι μοναδικό για εσάς, οδηγώντας και δίνοντας μορφή στον στολισμό και  όλο το  στήσιμο της εκδήλωσης σας & της δεξίωσης.

  1. Θέμα Βάπτισης: Επιλέξτε ένα θέμα που σχετίζεται με τη βάπτιση, όπως άγγελοι, αστέρια, ζώα του δάσους ή παιδικά αξεσουάρ. Οι εικονογραφήσεις μπορούν να προστεθούν στο προσκλητήριο για να το διακοσμήσουν.

  2. Χρώματα: Επιλέξτε χρώματα που συνδέονται με την βάπτιση, όπως λευκό, γαλάζιο, ροζ, ή ακόμα και χρυσό. Η χρήση απαλών αποχρώσεων μπορεί να δημιουργήσει μια αίσθηση ηρεμίας.

  3. Στίχοι και Μηνύματα: Προσθέστε έναν στίχο ή ένα ιδιαίτερο μήνυμα που αντικατοπτρίζει την σημασία της βάπτισης για εσάς. Αυτό μπορεί να είναι κάτι προσωπικό ή ένα απόσπασμα από ένα θρησκευτικό κείμενο.

  4. Φωτογραφίες: Ενσωματώστε μια φωτογραφία του παιδιού που θα βαφτίζεται. Αυτό προσθέτει ένα προσωπικό άγγιγμα στα προσκλητήρια.

  5. Κατασκευαστικές Ιδέες: Εξετάστε τη δυνατότητα χρήσης ειδικών υλικών ή κατασκευαστικών τεχνικών, όπως κοπτικά, κολλητικά στοιχεία, ή ακόμα και χειροποίητα στοιχεία.

  6. Κλασικό ή Σύγχρονο: Επιλέξτε έναν σχεδιασμό που αντικατοπτρίζει το στυλ και την προσωπικότητα σας. Μπορεί να είναι κλασικό και κομψό ή σύγχρονο και παιχνιδιάρικο.

Κάντε την επιλογή σας

Social Media

    Επικοινωνία Εδώ!